مقالات رایگان

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بهینه سازی مصرف انرژی خیار گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی مصرف انرژی خیار گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی مصرف انرژی خیار گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بهینه سازی مصرف انرژی خیار گلخانه ای در شهرستان اهواز با استفاده از تحلیل پوششی داده ها word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی برنامه ریزی، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 21
چکیده:
بخش کشاورزی به عنوان مهمترین تولید کننده مواد غذایی نه تنها مصرف کننده انرژی است بلکه مهمترین عرضه کننده انرژی به صورت بیولوژی نیز محسوب می شود. هدف از این تحقیق مقایسه الگوی مصرف انرژی و تحلیل آن در تولید گوجه فرنگی در شهر اهواز می باشد. اطلاعات مورد نیاز از طریق مصاحبه حضوری با کشاورزان در استان بدست امده است. از آنجا که تعداد واحدهای تصمیم گیرنده باید تقریباً 3 برابر تعداد مجموع پارامترهای ورودی و پارامترهای خروجی باشد، بنابراین تقریباً تمامی واحدهای گلخانه ای فعال منطقه مورد بررسی قرار گرفت. نهاده های مورد بررسی شامل نیروی کارگری، ماشین ها و تجهیزات، سوخت دیزل، سموم شیمیایی، ک ودهای شیمیایی و حیوانی، الکتریسیته و آب بود. نتایج این تحقیق نشان داد که کل انرژی ورودی برای تولید خیار گلخانه ای حدود 40272528/3 مگاژول بوده و در تولید خیار سوخت دیزل و الکتریسیته مهمترین نهادهای مصرف کننده انرژی بودند. همچنین نسبت انرژی در تولید خیار 0/015 به دست آمد. با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها ارایی کشاورزان از لحاظ مصرف انرژی مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که کارایی فنی در تولید خیار 0/935 بوده و حدود 40% از تولید کنندگان محصول خیار از لحاظ مصرف انرژی کارا بودند. نتایج نشان داد که با رعایت توصیه های تحلیل پوششی داده ها می توان تا 10/5% از کل انرژی های ورودی برای خیار را ذخیره کرد. کارایی فنی خالص و کارایی مقیاس برای خیار برابر 0/978 و 0/95 بودند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۱۸
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی