
دانلود مقاله اثر فرآوری با حرارت بر روند تجزیهپذیری شکمبهای پروتئین خام کنجاله کلزا word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثر فرآوری با حرارت بر روند تجزیهپذیری شکمبهای پروتئین خام کنجاله کلزا word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر فرآوری با حرارت بر روند تجزیهپذیری شکمبهای پروتئین خام کنجاله کلزا word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثر فرآوری با حرارت بر روند تجزیهپذیری شکمبهای پروتئین خام کنجاله کلزا word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
این پژوهش به منظور مطالعه اثر فرآوری با حرارت بر روند تجزیهپذیری پروتئین خام کنجاله کلزا در شکمبه، با استفاده از 3 راس گوسفند نر بالغ نژاد مهربان که دارای کنولای شکمبهای بودند انجام شد. در ابتدا کنجالهها با الک 2 میلیمتری آسیاب شدند. برای فرآوری با حرارت کنجالهها به مدت یک ساعت در دمای 130 درجه سانتیگراد در آون قرار داده شدند. 5 گرم مواد خوراکی مورد آزمایش، در داخل هر کیسه ریخته شد و کیسههای حاوی نمونه در زمانهای مختلف در ساعات صفر، 2 ، 4 و 8و16 و 24 و36 و 48 ساعت به صورت دوتایی در داخل شکمبه قرار داده شدند. پس از سپری شدن مدت انکوباسیون کیسهها با هم از داخل شکمبه خارج شدند ازت نمونهها تعیین گردیدند. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از نرم افزار آماریSAS صورت گرفت. مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنهای دانکن انجام شد.بخشهای سریع تجزیه a, کند تجربه b درشکمبه ثابت نرخ تجزیه c و تجزیه پذیری موثر پروتئین در سرعتهای 2 و5 و 8 درصد در ساعت بین تمیارها تفاوت معنیداری مشاهده نشد. اما میانگینهای پروتئینهای قابل تجزیه وغیرقابل تجزیه درشکمبه و پروتئین غیرقابل تجزیه ولی قابل هضم در روده باریک در کنجالهها تفاوت داشتند. اما ازت نامحلول در شوینده اسیدی بین تیمارها تفاوتی نشان نداد. به طور کلی فرآوری کنجاله کلزا با حرارت در حفاظت از پروتئین این کنجاله در مقابل تجزیه میکروارگانیسمهای شکمبه بدون اثرات نامطلوب بر گوارشپدیری پروتئین عبوری آن در روده باریک موثر است

- ۹۵/۱۲/۱۵