
دانلود مقاله بررسی اثرات کاربرد 1درمتیل سیکلو پروپن بر CO2,TA, رنگ پوست و گوشت و در ارقام سیب گرانی اسمیت و فوجی word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات کاربرد 1درمتیل سیکلو پروپن بر CO2,TA, رنگ پوست و گوشت و در ارقام سیب گرانی اسمیت و فوجی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات کاربرد 1درمتیل سیکلو پروپن بر CO2,TA, رنگ پوست و گوشت و در ارقام سیب گرانی اسمیت و فوجی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات کاربرد 1درمتیل سیکلو پروپن بر CO2,TA, رنگ پوست و گوشت و در ارقام سیب گرانی اسمیت و فوجی word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
سیب از مهمترین محصولات باغبانی است که مسائل پس از برداشت آن به طور روز افزون مورد توجه دست اندرکاران صنعت باغبانی قرار دارد. در این تحقیق، 1-متیل سیکلو پروپن MCP-1 به عنوان ترکیبی جدید، مؤثر و ارزان برای جلوگیری از تخریب سیب که میوه حساس به اتیلن است، در مراحل پس از برداشت و برای افزایش عمرانباری و کیفیت استفاده شد. به منظور بررسی تأثیر 1 متیل سیکلو پروپن برای افزایش ماندگاری و حفظ خصوصیات – کیفی سیب آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی بر پایه آزمون فاکتوریل در دو رقم سیب صورت گرفت. تیمار با استفاده از اسپری با غلظت معین در فضای غیر قابل نفوذ، به مدت 8 ساعت در دمای محیط و یک روز پس از برداشت انجام گرفت. میوههای تیمار شده به همراه شاهد در انبار با دمایی مطابق با روش های معمول و رطوبت نسبی 09 درصد در کارتن مقوایی قرار گرفتند و در طول زمان نگهداری، هر ماه آزمایشات زیر انجام شد: اسیدیته قابل تیترTA) رنگ پوست و گوشت سیب) فاکتورهای L*, a*, b* کاهش وزن وCO2 این تحقیق نشان داد که در هر دو رقم فوجی و گرانی اسمیت، اثر تیمار MCP-1 بر روی اکثر صفات، معنی دار شده است

- ۹۵/۱۲/۲۰