
دانلود مقاله وارون سازی داده های مقاومت ویژه با آرایه دوقطبیدر دو قطبی به منظور ارزیابی پتانسیل آب زیرزمینی آهک های مارنی سازند گورپی، شمال چورا، ایلام word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله وارون سازی داده های مقاومت ویژه با آرایه دوقطبیدر دو قطبی به منظور ارزیابی پتانسیل آب زیرزمینی آهک های مارنی سازند گورپی، شمال چورا، ایلام word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله وارون سازی داده های مقاومت ویژه با آرایه دوقطبیدر دو قطبی به منظور ارزیابی پتانسیل آب زیرزمینی آهک های مارنی سازند گورپی، شمال چورا، ایلام word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله وارون سازی داده های مقاومت ویژه با آرایه دوقطبیدر دو قطبی به منظور ارزیابی پتانسیل آب زیرزمینی آهک های مارنی سازند گورپی، شمال چورا، ایلام word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهارمین همایش زمین شناسی و محیط زیست
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در ایم مطالعه توموگرافی مقاومت ویژه آهک های مارنی گورپی در شمال ایلام با استفاده از آرایه دو قطبی- دوقطبی به منظور بررسی توزیع مقاومت ویژه در این سنگ ها انجام شد. به این منظور پنج نیمرخ ژئوالکتریک با طول 500 متر و فاصله الکترودی 20 متر برداشت شد و از داده های حاصل برای رسم شبه مقاطع زیر سطحی با استفاده از تکنیک بهینه سازی غیر خطی و وارون سازی به روش حداقل مربعات با محدودیت همواری بهره گرفته شد. برای انجام این کار ابتدا محدوده بلوک بندی و سپس مقاومت ویژه هر کدام از واحدها با استفاده از تکنیک بهینه سازی غیر خطی محاسبه شد. از این نتایج سپس برای ترسیم شبه مقاطق زیر سطحی از طریق تکنیک وارون سازی به روش حداقل مربعات با محدودیت همواری استفاده شد. بررسی مقاطع بدست آمده نشان میدهد که انحلال پذیری آهک های سازند گورپی در محدوده مورد مطالعه بسیار کم می باشد به طوری که آهک ها اغلب مراکم و فاقد شکستگی است و خردشدگی تنها به طور بسیار محلی در طول پروفیل ها مشاهده می شود. این مشاهدات نشان می دهد که آهک های مارنی سازند گورپی در محدوده مورد مطالعه دارای پتانسیل ذخیره آب زیرزمینی پایین می باشد.

- ۹۵/۱۲/۲۷