مقالات رایگان

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود ترکیبات تشکیل دهنده اسانس وخاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی Ziziphora tenuior word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود ترکیبات تشکیل دهنده اسانس وخاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی Ziziphora tenuior word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود ترکیبات تشکیل دهنده اسانس وخاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی Ziziphora tenuior word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود ترکیبات تشکیل دهنده اسانس وخاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی Ziziphora tenuior word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی

تعداد صفحات : 21

چکیده مقاله:

در این پژوهش به منظور ارزیابی و مطالعه میزان و اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضد میکروبی یک گونه از کاکوتی موجود در دو منطقه رویشی از استان یزد در ایران آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار به مورد اجرا گذاشته شد اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام شد و میزان و اجزاء تشکیل دهنده اسانس توسط دستگاه کروماتوگراف گازی و کروماتوگراف گازی GC متصل به طیف نگار جرمی GC/MS مورد بررسی قرار گرفت بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس کاکوتی دو منطقه با استفاده از روش دیسک دیفیوژن بر مخمر کندیدا آلبیکنس و باکتری اشریشیاکلای واستافیلوکوکوس اورئوس انجام شد نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان داد که میانگین درصد اسانس در کاکوتی برداشت شده از منطقه قرق باغ شادی 0/36%بود و این میزان کمتر از کاکوتی منطقه کرخنگان با میانگین درصد اسانس 0/66%بود تفاوت میانگین اسانس های این دو گیاه در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود همچنین پنجاه و یک ترکیب در اسانس گیاه دارویی کاکوتی برداشت شده از منطقه قرق باغ شادی جمعا 99/93% از کا اسانس را تشکیل داد ترکیبات عمده اسانس کاکوتی برداشت شده از منطقه قرق باغ شادی به ترتیب میزان اجزاء عبارت از پولگون 66/84% تیمول 8/71%ARترمرون 8/1%پی منتا 3 ان 8 ال 2/34%کارواکرول 1/94% تعیین شد در خصوص کاکوتی منطقه کرخنگان چهل و چهار ترکیب در اسانس این گیاه دارویی شناسایی که جمعا99/95%از کل اسانس را تشکیل داد


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۲۸
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی