
دانلود مقاله نقش برهمکنش نیکوتین و گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی در رفتار اضطرابی word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله نقش برهمکنش نیکوتین و گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی در رفتار اضطرابی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نقش برهمکنش نیکوتین و گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی در رفتار اضطرابی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله نقش برهمکنش نیکوتین و گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی در رفتار اضطرابی word :
دانلود مقاله نقش برهمکنش نیکوتین و گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی در رفتار اضطرابی word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1390 در مجله پزشکی کوثر از صفحه 15 تا 20 منتشر شده است.
نام: نقش برهمکنش نیکوتین و گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی در رفتار اضطرابی
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیکوتین
مقاله گیرنده دوپامینی D2
مقاله رفتار اضطرابی
مقاله موش سوری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
اهداف: نیکوتین می تواند با اثر مستقیم بر گیرنده های پیش سیناپسی نیکوتینی، رفتار اضطرابی را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین بر اساس مطالعات انجام شده، هیپوکامپ پشتی و گیرنده های دوپامینی D2 در تعدیل رفتارهای شبه اضطرابی نقش دارند. این مطالعه با هدف بررسی نقش گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی بر روی رفتار اضطرابی القاشده با نیکوتین در موش سوری انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی موش های سوری نر با تزریق درون صفاقی کتامین هیدروکلراید و زایلزین بیهوش شدند و در دستگاه استریوتاکسی قرار گرفتند. سپس دو کانول در ناحیه هیپوکامپ پشتی گذاشته شد. به تمام حیوانات قبل از شروع آزمون رفتاری برای بهبودی یک هفته فرصت داده شد و سپس اثر نیکوتین، سولپیراید و کینپیرول بررسی شد. تست صفحه سوراخ دار برای سنجش رفتارهای شبه اضطرابی استفاده شد. داده ها با آنالیز واریانس یک طرفه و تست دانت به کمک نرم افزار SPSS 17 تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: تزریق درون صفاقی نیکوتین، تعداد سرک کشی را کاهش داد (p<0.001)، اما روی فعالیت حرکتی تاثیری نداشت (p>0.05) و بیانگر اثر اظطراب زایی نیکوتین بود. تزریق دوطرفه دورهای غیر موثر سولپیراید، پاسخ اضطرابی القاشده با نیکوتین را برگرداند (p<0.01) و روی فعالیت حرکتی اثری نداشت (p>0.05). دورهای غیر موثر آگونیست گیرنده دوپامینی D2 کینپیرول همرا با دوز غیر موثر نیکوتین، اثر اضطراب زایی نیکوتین را افزایش داد (p<0.001)، اما برروس فعالیت حرکتی اثری نداشت (p>0.05).
نتیجه گیری: به نظر می رسد گیرنده های دوپامینی D2 هیپوکامپ پشتی، نقش تعدیل کننده روی پاسخ اضطرابی القاشده با نیکوتین دارد.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۲