
دانلود مقاله ارزیابی مخزنی بخشهای کربناته سازند قم در چاههای البرز در حوضه قم، ایران مرکزی word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی مخزنی بخشهای کربناته سازند قم در چاههای البرز در حوضه قم، ایران مرکزی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی مخزنی بخشهای کربناته سازند قم در چاههای البرز در حوضه قم، ایران مرکزی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی مخزنی بخشهای کربناته سازند قم در چاههای البرز در حوضه قم، ایران مرکزی word :
سال انتشار: 1378
محل انتشار: سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
ساختمان تاقدیسی البرز در شمال غربی، شمال و شرق شهرستان قم با روند شمال غربی – جنوب شرقی قرار گرفته است. بدنبال مشاهده آثار هیدروکربوری در این منطقه، تاقدیس درفاصله سالهای 1962-1950 مورد انجام مطالعات زمین شناسی ، ژئوشیمی ، ژئوفیزیک و در نهایت عملیات حفاری قرار گرفت و سرانجام از بین 14 حلقه چاه اکتشافی و بهره برداری چاههای 9، 10و11 به بهره برداری رسیده و پس از چند سال تولید به دلیل کاهش اشباع شدگی نفت و تولید آب شور بهره برداری از آنها متوقف گردید. از آنجا که یکی از مهمترین مسائل در ارزیابی مخازن کربناته شناخت ناهمگونی های پتروفیزیکی در بخشهای مختلف مخزن می باشد. در این مطالعه سعی شده است تا با استفاده از داده های حاصل از نمونه های مغزه، چاههای البرز 6، 7و11 ومقاطع میکروسکوپی ، نتایج تجزیه مربوط به این نمونه ها، بخشهای کربناته سازند قم به لحاظ پتروفیزیکی (سنگ شناسی، تخلخل، تراوایی و وضعیت مجاری ارتباطی) و تاثیر عواض دیاژنزی بر این ویژگی ها ارزیابی گردد و درنهایت بخشهای مخزنی از غیر مخزنی تفکیک گردد. حاصل آن ، تفکیک بخشهای کربناته در قالب 4 پتروفاسیس به شرح زیر می باشد:
1- مارتها و آهکهای مارنی: تخلخل دراین بخش در محدوده 14/73-1/2 درصد و تراوایی بر حسب وجود یا عدم وجود شکستگیهای در محدوده 0/01-49/55 md در تغییر است.
2- گریستون – پکستون ها: این بخش شامل اووئید گرینستونهای دولومیتی شده با تخلخل قالبی اووئیدی و پکستون – گرینستونهای حاوی تخلخل قالبی، اسکلتی و حفره ای می باشد که تخلخل و تراوایی در این بخش بترتیب 15/9 – 12/9 درصد و 0/05-0/15 md می باشد.
3- پکستون : تخلخل و تراوایی در این بخش بترتیب 0/86-5/21 درصد 0/01-0/1 md می باشد
4- وکستون: تخلخل و تراوایی در این بخش بترتیب 1/18-6/42 می باشد.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۱۷